Direct contact? Bel:

06-48405662
WINKELWAGEN 0 0 item(s) -

whatsapp

Klantenservice

Ik wil een bestelling plaatsen voor vanavond, kan dat nog?

Dat is best snel. Maar we geven je geen ongelijk. Neem dus even telefonisch contact op met ons via: 06 - 48405662. Misschien kunnen we je alsnog helpen. Handig om te weten: bestel je vóór 12 uur, dan leveren we nog de volgende dag. Tenzij we zijn volgeboekt, dan laten we je dat weten. Het best is om de bestelling minstens 3 dagen van tevoren door te geven. 


Met hoeveel personen moeten we minimaal zijn om een BBQ te kunnen boeken?

Je kan al vanaf 10 personen bij ons bestellen, inclusief kinderen. En dan maakt het niet uit wat je bij ons bestelt.


Zijn de menu’s wel voldoende voor 1 persoon?

Goeie vraag. We krijgen die vaker. En ons antwoord is altijd een volmondig: ja. Voor een volwassene met een normaal eetpatroon is een menu ruim voldoende. We hebben de porties zorgvuldig afgestemd op basis van onze jarenlange kennis met groepen van zowel kleine als grotere eters.


Ik heb de bestelling gedaan. Kan ik nog wel het aantal personen wijzigen?

Logisch dat je niet precies weet op hoeveel mensen je kan rekenen. Daarom kan je je bestelling nog wijzigen tot 2 dagen vóor de leverdatum. Dat kan per e-mail (info@bbqencateringslager.nl) of telefonisch (06 - 48405662).


Zit bij de bestelling vers afgebakken stokbrood?

Jazeker. Want geen BBQ zonder goed stokbrood. Elke morgen krijgen we kraakvers afgebakken en heerlijk geurend stokbrood van de warme bakker. Klaar om van te genieten.
Natuurlijk kan je de stokbroden altijd nog even opwarmen in een voorverwarmde oven of op de barbecue leggen. Daar worden ze lekker knapperig van.


Wat halen jullie allemaal weer op?

We nemen alles weer mee, behalve het eten dat misschien is overgebleven:

  • BBQ en gasfles
  • Borden en bestek
  • Opscheplepels en BBQ-tangen
  • Thermoboxen en koelelementen
  • Kratten

Ik heb een klacht. Wat nu?
BBQ en catering slager doet zijn uiterste best om alles 100% goed voor je te regelen, perfectionisten als we d’r zijn. Maar geloof het of niet, we zijn ook maar gewoon mensen. Dus heb je een klacht, dan horen we dat graag. Je kan ons bellen 06 - 48405662 of mailen (info@bbqencateringslager.nl). Wij zorgen dan voor een goede oplossing.

Staat jouw vraag er niet bij?
Voor antwoord op andere vragen kun je ons het best even bellen (06 - 48405662) of mailen (info@bbqencateringslager.nl)